Dome Negruser este producator lenjerii de pat si iti ofera cele mai bune sfaturi pentru alegerea acestor produse astfel incat dormitorul tau sa fie cel mai confortabil loc din casa.

Producator lenjerii de pat - sfaturi utile si avantaje

Petrecem minim o treime din zi in pat, fie ca dormim cele 8 ore care sunt recomandate pentru un somn bun, fie ca citim o carte seara in lumina lampii sau luam micul dejun aici, stam pe tableta si ne uitam la TV. In sezonul rece, fiecare persoana se desparte mai greu de patul sau si de confortul asternuturilor.

Dormitorul este locul in care te poti reface dupa o zi de munca lunga si foarte aglomerata si este important sa ai o lenjerie de pat de cea mai buna calitate, nu doar cu un aspect bun, ci care sa fie realizata din materiale rezistente si confortabile.

Lenjeriile de pat sunt disponibile in mai multe culori, materiale si modele dar si densitati si marimi. Daca ai un pat single atunci sigur ai nevoie de o lenjerie speciala pentru un astfel de pat. Cu toate acestea, chiar si paturile duble permit utilizarea lenjeriilor single. Daca cei doi parteneri folosesc doua plapumi diferite atunci si lenjeriile vor fi diferite pentru ca pe timpul noptii nimeni sa nu fie dezvelit. Este o decizie care difera de la o persoana la alta. In plus, este posibil ca unul dintre parteneri sa fie mai friguros comparativ cu celalalt si atunci este recomandat sa ai doua plapumi cu un grad de izolare diferit si doua lenjerii diferite.

Materialul conteaza foarte mult. Ai bumbac? Bumbac satinat? Microfibre? Bumbac flanelat? Tesaturi plate sau tesaturi creponate? Lenjeriile de pat pot sa fie facute din mai multe materiale tinand cont de preferinte. Materialele si tipul de tesatura sunt doua caracteristici care vor influenta calitatea lenjeriei. Cu cat aceasta este mai rezistenta cu atat calitatea va fi mai buna.

Cel mai cautat material pentru lenjerie este bumbacul. Pe langa lenjeriile facute 100% din bumbac, bumbacul satinat este mult mai fin si este apreciat de persoanele care vor o lenjerie mai lejera. Bumbacul flanelat este mai gros si este potrivit pentru perioadele reci.

Bumbacul pastreaza caldura pe timpul iernii si lasa lenjeria sa fie mai aerisita vara si de aceea lenjeriile din acest material sunt foarte apreciate si cautate.

Tricotul este tot un bumbac fin si de o foarte buna calitate. Tipul acesta de bumbac este mai fin comparativ cu alte tesaturi. Tesaturile din bumbac de calitate superioara, spre exemplu satinul, sunt fine si selecte, netede si foarte racoroase.

Crepul este un material fin si aerisit care nu se calca. Satinul sintetic este materialul de calitate care seamana bine cu matasea. Microfibrele sunt din poliester moale de cea mai buna calitate.