Daca esti interesat de huse de pat Suceava pe care le putem livra rapid si eficient in toata tara, te rugam sa utilizezi informatiile de contact pentru a intra in legatura cu echipa noastra.

Inca de la primele discutii iti vom explica avantajele pe care le ai de la husele de pat, dar si modul optim pentru a le alege. Iti oferim mai multe informatii despre ceea ce inseamna o husa de pat buna.

Cu ajutorul huselor pentru saltea se reduce semnificativ frecventa si intensitatea de curatare a saltelei si patul va ramane mult mai mult timp curat. 

Huse de pat Suceava, propietati:

Sunt mai multe tipuri de huse de pat, cu densitati diferite si facute din diverse tipuri de material, cu mai multe functii si caracteristici.

- Husa de pat iti permite sa cureti mai rar salteaua. Husa se poate spala usor in masina de spalat si se va usca rapid.

- Husa pentru saltea este rezistenta la apa si protejeaza salteaua impotriva umezelii, fiind ideala pentru patul copiilor mici sau pentru confortul pacientilor in varsta sau care sunt imobilizati la pat.

- Produsele sezoniere sunt concepute in mod special pentru a oferi confort in timpul somnului indiferent de conditiile climatice. Modelele de vara de bumbac sporesc eliminarea umiditatii si ventilatiei patului si pe timpul iernii husele din fibre naturale dau caldura si confort.

- Husele pentru saltea sunt capabile sa combine doua saltele individuale si vor face un singur intreg din ele. Acest lucru este foarte util mai ales pentru persoanele care folosesc saltele cu umplutura din materiale diferite.

- Produsele realizeaza schimbul de aer unidirectional si datorita acestui lucru umiditatea se va evapora si nu se acumuleaza in saltea.

- In functie de saltea, husele pot schimba nivelul de rigiditate al produselor de baza si vor permite conditii ideale de somn.

Avantaje huse de pat Suceava

Somnul pentru copii este necesar si foarte important. In timpul somnului organismul proceseaza calciul, motiv pentru care locul de dormit trebuie sa fie confortabil. Este greu ca patul micutului sa fie mentinut uscat iar spalarea saltelelor este dificila. Umiditatea permanenta va reduce clar perioada de utilizare motiv pentru care sunt recomandate husele de pat.

Problema se poate rezolva utilizand huse impermeabile pentru saltea. Utilizarea acestor produse nu doar ca va proteja eficient salteaua de umezeala ci si ofera copilului cele mai bune conditii de dormit. Placute la atingere, cu panze foarte bine finisate si cu un strat impermeabil, aceste huse pentru saltea au proprietatea de a respinge umezeala si reprezinta cea mai buna oportunitate pentru schimbul de umiditate. Pielea delicata a copiilor va ramane uscata pe parcursul somnului.

Iti oferim mai multe optiuni diferite, nu doar in legatura cu dimensiunile ci si pentru tipul de material sau metoda de prindere pe pat. In mod sigur vei putea gasi si husa perfecta pentru tine. Cand alegi un produs iti poti stabili caracteristicile de baza asa:

- Tip de umplutura;

- Material;

- Rezistenta la umiditate;

- Grosime;

- Mod de atasare;

- Sezonalitate;

- Capacitatea de a regla si modifica rigiditatea saltelei;

- Proprietati anatomice.