Daca esti in cautare de lenjerii de pat ieftine online recomandarea noastra este sa ne contactezi pentru a stabili toate detaliile in ceea ce priveste lenjeria de pat optima care ti se potriveste cel mai bine.

Lenjerii de pat ieftine online - sfaturi utile

Termeni precum densitate si bumbac egiptean sunt adesea folositi atunci cand sunt descrise lenjeriile de inalta calitate. Poate deveni extrem de confuza situatia in privinta etichetelor atunci cand investesti in lenjerie de cea mai buna calitate, care sa genereze cel mai linistitor somn. Cel mai important este sa intelegi care sunt cele mai importante aspecte de care va trebui sa tii cont pentru a alege o lenjerie de pat buna.

Daca lenjeriile nu sunt construite dintr-o tesatura care poate respira, pot da senzatia de sufocare, deoarece unele tipuri de lenjerie favorizeaza acumularile de caldura. In special tesaturile care nu respira vor inmagazina foarte multa caldura. Prin urmare, ar trebui sa cauti bumbacul pentru calitatea sa de a respira, care este, de asemenea, durabil si usor de ingrijit. Atunci cand se cauta lenjerii de bumbac, este important sa se recunoasca numeroasele tipuri de bumbac utilizate pentru fabricarea lenjeriei. Exista mai multe tipuri de bumbac care difera in ceea ce priveste calitate. Este la fel de necesar sa intelegeti ca un amestec special de bumbac cu o tesatura revolutionara fabricata din cele mai bune fibre creeaza cele mai bune lenjerii pentru o experienta perfecta in timpul somnului.

Supima este cel mai bun bumbac cu 45% mai puternic decat bumbacul standard, ceea ce il face mai usor, mai respirabil, precum si durabil si mai moale. Bumbacul marca Supima este fabricat din fibre tesute si materiale care provin din bumbac american 100%. Numele se naste dintr-o combinatie intre superior si Pima, un tip de bumbac foarte des utilizat.

Tencel este o tesatura facuta din fibre mici care rezista la apa natural si care permit cea mai mica contractie dar si o respirabilitate superioara. Aceasta fibra tencel se adauga la supima si se obtin lenjerii care conserva temperatura foarte bine, respira si sunt durabile creand cele mai bune cearceafuri pe care ti le poti cumpara pentru pat.

Oamenii au sentimentul fals ca densitatea lenjeriei este cel mai important factor atunci cand se cauta cele mai bune seturi de cearceafuri. Densitatea nu este singurul criteriu pentru gasirea celor mai bune lenjerii de pat, densitatea firelor poate fi ridicata chiar si atunci cand se descriu lenjerii de calitate nu foarte bune.

Bumbacul Supima este recunoscut pentru fibrele lungi de buna calitate. Lungimea fibrei ajuta la crearea celor mai bune tesaturi din bumbac. Fibrele de bumbac Pima care alcatuiesc Supima sunt cu 50% mai lungi decat fibrele de bumbac medii.