In magazinul nostru de lenjerii de pat Suceava puteti gasi cele mai bune produse la un pret foarte avantajos. Echipa noastra de specialisti este tot timpul gata sa dea forma lenjeriei de pat dorite. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Lenjerii de pat Suceava - noi va ajutam sa aveti cel mai odihnitor somn

Un somn sanatos si odihnitor este dat de mai multi factori cum ar fi salteaua buna, pernele confortabile, pilotele de calitate, printre care si calitatea pe care lenjeria de pat o are. Este posibil ca totul sa para simplu insa va trebui sa stii sa alegi cele mai bune lenjerii de pat pentru a putea sa beneficiezi de avantajele celor mai bune astfel de produse.

Cele mai bune lenjerii de pat lasa aerul sa circule pentru ca pielea sa se oxigeneze tot timpul si ofera totodata un confort superior, au un plus de stil si eleganta si rezista bine la spalari si utilizari multiple fara sa isi modifice calitatea si aspectul. Calitatea lenjeriei de pat este cel mai important aspect care ar trebui sa te preocupe.

Exista mai multe caracteristici de baza in functie de care va fi influentata calitate lenjeriilor. Tot aceste caracteristici modifica si aspectul si utilitatea lenjeriilor de pat. Este foarte important ca in momentul in care sunt alese sa se tina cont de toate acestea.

Lenjerii de pat Suceava - caracteristici

Materialele care respira sunt cele mai bune. Lenjeriile de pat pot fi facute din diverse materiale si combinatii incepand de la cele naturale si continuand cu cele sintetice. De asemenea, pot fi facute din combinatii de fibre naturale si fibre sintetice cum este policotonul de exemplu. Lenjeriile de pat care sunt facute din materiale naturale sunt unele dintre cele mai des cautate pentru ca ofera cea mai buna calitate la un pret rezonabil.

In functie de tipul de bumbac folosit si de densitatea sa, lenjeriile de pat facute din bumbac se pot imparti in mai multe categorii. Preturile variaza de la cele mai scumpe la cele mai ieftine. Lenjeriile facute din bumbac satinat, bumbac egiptean, damasc sau din bambus sunt unele dintre cele mai bune astfel de produse.

Lenjeriile din materiale sintetice nu sunt foarte recomandate pentru ca nu sunt deloc prietenoase cu pielea umana si nu permit buna circulatie a aerului in tesatura ceea ce genereaza transpiratia excesiva in timpul somnului. Combinatiile de materiale sunt de asemenea foarte importante.

Lenjeriile de pat care sunt facute din combinatii de materiale naturale sau sintetice sunt cea mai buna alternativa atunci cand nu se aleg lenjerii din fibre naturale 100%. Producatorii au introdus de asemenea materiale naturale in compozitia lor pentru a mari calitatea produsului si pentru a permite buna circulatie a aerului. Chiar daca sunt mai bune decat cele din materiale sintetice nu sunt exceptionale si nu sunt la fel de recomandate ca cele facute din materiale naturale.

Se va lua in calcul si densitatea tesaturii in momentul in care se alege o lenjerie de pat pentru ca ofera rezistenta, aspect si grosime. Cu cat densitatea tesaturii este mai mare cu atat lenjeria este mai rezistenta la spalare, uscare si utilizare si este mult mai claduroasa. Pentru a fi sigur ca alegi cea mai buna lenjerie de pat, care sa reziste bine in timp, iti recomandam sa optezi pentru una cu o densitate mai mare de 200 – 300 gr/mp.