Va oferim lenjerii traditionale Suceava la cele mai bune preturi. In continuare va oferim toate informatiile importante pentru a putea alege cele mai bune lenjerii de pat.

Lenjerii traditionale Suceava - faturi utile

Inainte de a incepe cu cele mai luxoase lenjerii de pat si accesorii, gandeste-te la nevoile proprii. Un pat nu este un pat fara o plapuma pufoasa sau cu niste perne perfect potrivite. Dupa aproximativ 10 ani de utilizare, poate fi necesara inlocuirea plapumilor si pilotelor chiar daca acestea par inca bune.

Pernele ar trebui sa fie suficient de moi pentru a fi confortabile, dar suficient de ferme pentru a oferi suportul adecvat capului, gatului si umerilor. Un test pentru a afla daca este timpul sa va inlocuiti perna este analizarea formei. Daca perna pare diforma si are in interior acele ghemotoace tari clasice pentru pernele din puf, este momentul sa o schimbati.

Exista doi termeni principali pe care trebuie sa va concentrati atunci cand cumparati lenjerii: fire si tesaturi.

Exista mai multe tipuri de fibre din care se fac cearceafurile si lenjeriile de pat pe care le vom mentiona in continuare.

Bumbac egiptean: Acesta este considerat cel mai bun material. Acest soi de bumbac este de lunga durata, ceea ce inseamna ca are fibre lungi si suple.

Pima sau bumbac peruvian: acesta este un alt soi de bumbac de lunga durata. Acesta provine din Peru.

Bumbac: Exista si bumbac obisnuit vechi, care este de obicei cultivat in India si China. Costa considerabil mai putin decat Pima sau bumbacul egiptean, dar nu este la fel de durabil.

Matase si bambus: Aceste fire, care sunt uneori amestecate cu bumbac, au devenit mai populare in lumea lenjeriilor mult mai recent. Sunt fibre naturale – si unele materiale sunt de exemplu facute din pulpa de fag.

Poliesterul: Este sintetic si a fost la moda in anii 90. In timp ce este una dintre optiunile mai ieftine de asternut, nu este potrivit pentru toata lumea.

Tesatura este modul in care firele sunt cusute impreuna pentru a crea lenjeria. Exista doua metode principale:

Percale: foile percale sunt confortabile si sunt fabricate dintr-o metoda traditionala de tesere.

Sateen: Aceste foi se simt netede si moi. Acestea sunt realizate folosind o metoda care plaseaza mai multe fire peste partea superioara a tesaturii, ceea ce creeaza acea netezime si finete specifica.

Materialele laminate si jerseul produc lenjerii de calitate. Aceste lenjerii moi, confortabile pot fi confectionate din fire de lana, bumbac sau sintetice. Flanelul este tesute si in mod obisnuit periat pentru a trage in sus fibrele care creaza confort. Lenjeriile din jerseu sunt tricotate liber insa nu sunt la fel de durabile ca optiunile de bumbac, dar vor tine o vreme cu ingrijire corespunzatoare.