Va oferim perdele draperii galerii Suceava la cele mai bune preturi. Produsele noastre sunt realizate manual si configurate in functie de dorintele clientului. Sistemul de prindere al perdelelor si draperiilor nu doar ca influenteaza aspectul camerei dar va avea un impact si asupra masuratorilor care sunt facute pentru draperii si perdele.

Perdele draperii galerii Suceava - sfaturi utile

Asa cum s-a mentionat deja sistemul de prindere va fi cu minim 15 cm deasupra ferestrelor sau chiar la imbinarea cu sina si tavanul. Cu cat este mai sus cu atat aspectul este mai elegant si camera va parea mai mare.

Galeriile pentru perdele si draprii sunt sisteme de prindere pe care le poti alege in functie de preferintele personale. Sinele pentru perdele si draperii sunt sisteme ceva mai discrete pe cand galeriile te vor ajuta sa conturezi mult mai bine stilul si atmosfera dorite.

In functie de fiecare sistem si de dorintele personale exista unele modalitati de prindere pentru draperii si perdele si aceste sisteme se gasesc in lista de mai jos:

- Perdele si draperii pe inele – sunt foarte usor de prins si de manipulat si se masoara foarte simplu. Inelele se monteaza pe perdele si draperii dupa care se introduc prin tija sau prin bara de sustinere. Modalitatea aceasta este compatibila cu galeriile.

- Perdelele si draperiile cu rejansa nu sunt foarte greu de prins si sunt elegante insa este important sa te asiguri ca rejansa este rezistenta si are firele la fel de rezistente pentru a nu se rupe. O rejansa buna formeaza pliuri perfecte si dupa apretare perdeaua nu isi modifica forma. Perdelele si draperiile pe rejansa pot sa fie prinse atat pe galerii si tija cat si pe sina.

- Perdelele si draperiile prinse in bride – bridele sunt bretele facute din materialul perdelei sau al draperiei prin care se introduce bara sau tija de la sistemul de prindere. Aceasta metoda de prindere este buna pentru galerii si se foloseste in general in bucatarii sau camera copilului.

Toti specialistii in decoratiuni interioare vor spune ca perdelele si draperiile sunt cele care dau tonul camerei atunci cand sunt alese corect. Materialele si designul pentru perdele si draperii sunt importante insa este mult mai important sa alegi dimensiunile corecte si sa stii cum ar trebui sa masori latimea si lungimea lor.

Am vazut de foarte multe ori draperii si perdele cu dimensiuni gresite care sunt prea mici sau prea mari. Pe langa preferintele proprii mai trebuie sa tii cont de dimensiunile si specificul camerei in care vor fi puse perdelele si draperiile. Spre exemplu, intr-o bucatarie este recomandat sa alegi perdele si draperii scurte pana la pervaz, pentru dormitor sunt recomandate cele pana la podea iar pentru living cele pana la podea sau mai lungi.

In rest, schema cromatica si modelele sau materialul tin de preferintele proprii si se recomanda inainte consultarea sfaturilor specialisilor in domeniul amenajari interioare, care se pot dovedi extrem de utile in momentul in care nu stii ce sa alegi.