Suntem un magazin de perdele si draperii Suceava si va oferim cele mai bune materiale existente pe piata, finisaje de cea mai buna calitate si in plus, posibilitatea de a customiza draperiile si perdelele in functie de ceea ce aveti nevoie.

Perdele draperii Suceava - sfaturi utile

Inainte de a incepe masuratorile necesare alegerii de perdele si draperii trebuie sa decideti cat de sus deasupra ferestrei trebuie sa fie puse perdelele. Panourile care sunt agatate deasupra ferestrei dau un sentiment de inaltime camerei. Designerii atarna de cele mai multe ori perdelele la 6 cm deasupra cadrului ferestrei iar pentru un efect mai dramatic sunt si situatii in care perdelele sunt prinse direct de tavan.

Atunci cand masurati latimea ferestrei trebuie sa va asigurati ca ati adaugat patru pana la 8 centimetri pe ambele parti si sa dublati numarul total pentru a asigura un volum bun perdelei. Trebuie sa va asigurati ca puteti deschide bine ferestrele motiv pentru care sunt mai recomandate perdelele din doua bucati decat cele intregi.

Daca perdelele personalizate sunt singura ta solutie atunci ar trebui sa ne contactezi si iti vom oferi imediat cea mai buna solutie. Determinati daca trebuie sa cumparati perdele cu curatare uscata sau perdele care pot fi spalate la masina si veti economisi timp si bani pe termen lung. Puteti strica draperiile sau perdelele de cea mai buna calitate daca nu le spalati corect.

Daca nu aveti nicio idee cu privire la modul in care trebuie sa va alegeti perdelele sau ce culori merg cu interiorul pe care il aveti ne puteti trimite o poza si va vom oferi cele mai bune solutii si sugestii.

Este de asemenea important sa tii cont si de tipul de camera pe care il ai si astfel vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate. Spre exemplu in camerele de dimensiuni mici se recomanda utilizarea culorilor pastelate. Acestea vor crea un efect de spatiu amplu chiar daca in realitate acesta nu este asa.

Poti opta pentru scheme cromatice ton pe ton sau pentru culori contrastante. In cazul interioarelor mici se recomanda culorile ton pe ton pentru a nu rupe mult imaginea. In incaperile mari culorile contrastante sunt cele care creaza efecte pentru ca in general combinatiile de culori in aceleasi tonuri si din acelasi spectru dau impresia de spatiu si mai mare.

Recomandarea specialistilor este sa alegeti imprimeuri si materiale care sa se potriveasca bine cu decorul interior. Spre exemplu intr-o camera in care decorul este minimalist, perdelele si draperiile inflorate sau cu modele foarte colorate pot sa nu fie potrivite. Daca tii ca decorul sa ramana minimalist trebuie sa optezi pentru variante uni. Daca insa vrei o zona mai colorata poti introduce si astfel de perdele sau draperii dar trebuie sa respecti cromatica incaperii si sa te legi de tonurile si culorile de accent, altfel perdeaua va parea dintr-un alt film si va face nota discordanta.