Dome Negruser este un producator lenjerii care iti ofera lenjerii de pat, huse, perdele si draperii lucrate manual si customizate in functie de nevoile personale. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom stabili impreuna toate detaliile.

Producator lenjerii - sfaturi utile pentru alegerea lenjeriei de pat

Iti oferim in continuare mai multe sfaturi despre modul optim in care poti alege cele mai bune lenjerii de pat.

Lenjeria se alege in functie de dimensiunile pe care patul le are. Atunci cand masori patul trebuie sa tii cont si ca o parte din cearceaf va trebui sa intre sub saltea si sa se fixeze bine. Un cearceaf care se mototoleste sau care se misca noaptea poate genera o senzatie de disconfort.

Pernele trebuie masurate inainte de a cumpara fete de perna. Este bine sa stii dinainte de dimensiuni au pernele decat sa fie nevoie sa le trimiti inapoi.

Lenjeria ar trebui cumparata in functie de materialul din care este facuta si in functie de scopul pe care il are. Iti recomandam sa alegi bumbacul daca vrei o lenjerie care sa protejeze pielea pe timpul noptii si sa o lase sa respire. Confortul oferit de aceasta si modul de absorbtie al umezelii sau rezistenta tesaturii, fac ca lenjeriile de bumbac 100% organic sa fie optiunea cea mai buna pentru asternuturi.

Lenjeriile din damasc satinat sau mercerizat si ranforizat au un aspect foarte lucios ceea ce le da eleganta si un grad mare de delicatete la atingere dar si rezistenta la folosire si la spalari repetate.

Lenjeriile moi si pufoase sunt confectionate dintr-un material de top si sunt foarte calduroase si placute la atingere, pentru a face fata noptilor reci. Ele pot fi alese si atunci cand vrei un aspect pufos si un pat calduros pe timpul iernii.

Lenjeriile de bumbac satinat se intretin usor si sunt rezistente in timp. Pentru ca bumbacul dublu satinat este obtinut in urma unui proces chimic denumit mercerizare procedeul ajuta la intarirea firului si ulterior la intarirea tesaturii si la pastrarea culorilor. Bumbacul satinat este moale si lucios si tine rece pe timpul verii si cald pe timpul iernii. Aceste lenjerii au in general doua parti, una mata si una lucioasa.

Exista si lenjerii 3D sau 5D si particularitatile lor sunt date de motivele florale, care imita salbaticia si frumusetea naturii.

In ceea ce priveste designul, totul tine in acest sens de preferintele personale motiv pentru care iti recomandam sa cumperi culorile care iti plac cel mai mult si care se potrivesc si cu restul incaperii. Pentru camera copilului alege lenjeriile cu personajele sau eroii sai preferate, cu motive din natura, cu masinute sau alte elemente grafice similare. Poti chiar sa ceri parerea copilului inainte de a cumpara o lenjerie de pat pentru el.