Suntem producator lenjerii brodate si putem personaliza lenjeriile in functie de preferintele tale cu diverse motive populare romanesti. Motivele traditionale romanesti sunt tot mai des folosite in case si de aceea iti oferim mai multe informatii despre modul in care le poti integra in interior, in orice camera.

Producator lenjerii brodate - sfaturi utile

Sobele de teracota, covoarele sau tesaturile cu motive traditionale romanesti, facute din materiale naturale, peretii varuiti in culori deschise sau chiar cu alb, mobila de lemn pictata si lazile cu zestre sau chiar ceramica speficia in diverse regiuni din tara sunt unele dintre cele mai importante elemente pe care poti sa le folosesti intr-un decor inspirat de traditia populara romaneasca din zonele rurale.

Ce poti sa faci cu o lada de zestre cu motive traditionale? Sunt multi care o integreaza in interioarele moderne sub forma de masuta de cafea, dar ea poate deveni si un suport de pantofi dragut pentru intrarea in casa sau un spatiu amplasat langa pat pentru depozitare, o noptiera si desigur exista mai multe moduri creative in care o poti folosi.

Alaturi e o astfel de lada de zeste poti utiliza lenjerii de pat brodate cu motive traditionale si iti recomandam sa alegi schemele cromatice potrivite. Nu conteaza daca amesteci obiecte traditionale din mai multe zone pentru ca efectul va fi oricum WOW indiferent de ce ai alege.

Vasele de ceramica sunt de asemenea perfecte ca vaze de flori sau fructiere si toamna poti folosi chiar platouri intinse pentru a le umple cu castane, conuri de brad, nuci si chiar dovleci. Cand vine Halloweenul si apar acei dovlecei mici numiti si tartacute ii poti pune pe astfel de platouri si poti decora cu ei orice casa chiar daca este vorba despre o sarbatoare pe care noi am preluat-o de la americani si nu are legatura cu cultura si traditia romaneasca. Poti de asemena sa pui la uscat pe platourile intinse fructele de maces sau de paducel ideale pentru infuzii care vor trata diverse afectiuni.

Tot la acelasi capitol intra si siragurile de ardei iute pus la uscat sau stuletii de porumb si gutuile puse pe pervaz si in locuri inalte. Merele se pot pune in fructiere si vor da clar un iz traditional romaensc. Poti opta chiar pentru diverse tipuri de ardei iute pe care le gasesti in piete sau in florarii gata plantati cu o mare varietate de forme sau culori. Arata bine si iti va partea dragut sa consumi ardeiul proaspat direct din ghiveciul lui. Sticlele de toate formele cu sau fara fructe pe interior arata de asemenea bine si sunt obiecte decorative interesante.

Adaugand la toate acestea prosoape, stergare, fete de masa sau lenjerii cu motive traditionale vei reusi cu siguranta sa aduci acel decor traditional inspirat din reviste in interiorul casei tale.