Suntem un producator lenjerii de pat Suceava si va oferim cele mai bune produse la preturi imbatabile. In plus, fiecare lenjerie de pat comercializata este lucrata manual din materiale de cea mai buna calitate. Astazi vom discuta despre bumbac si modul in care ar trebui alese lenjeriile de pat din bumbac.

Producator lenjerii de pat Suceava - cum alegeti cele mai bune materiale

Bumbacul reprezinta o fibra foarte versatila din care pot sa fie facute mai multe tipuri de tesaturi. Chiar daca vom avea de ales intre mai multe lenjerii de pat toate facute din bumbac ele pot sa se simta diferit cand sunt atinse si pot sa arate de asemenea, diferit. Daca vrei sa cumperi cea mai buna lenjerie de pat din bumbac trebuie sa iei in calcul aspectele legate de tipul de fibre din bumbac, densitatea materialelor si tipul de tesatura din care a fost facuta lenjeria. Ghidul acesta iti ofera tot ce trebuie sa stii despre aceste aspecte.

Cu siguranta vrei sa alegi o lenjerie din bumbac de cea mai buna calitate si de aceea va trebui sa aflii in primul rand care sunt cele mai bune asternuturi. Lenjeriile facute din fibre lungi de bumbac sunt ideale deoarece firele lungi pot fi usor transformate in mai multe tipuri de tesaturi fine. In industrie sunt doua tipuri de bumbac cu fibre lungi si acestea sunt bumbacul egiptean si bumbacul supima sau pima. La randul lor aceste tipuri de bumbac sunt transformate in tesaturi.

Lenjeriile din bumbac egiptean sunt foarte apreciate. Bumbacul egiptean este unul dintre cele mai des intalnite tipuri de bumbac de cea mai buna calitate. Bumbacul egiptean are cea mai lunga fibra. Lungimea sa variaza undeva intre 5 si 20 de cm comparativ cu bumbacul indian sau african. Acesta poate avea o lungime a fibrelor de in jur de 2.5 cm. Fibrele atat de scurte sunt foarte dificil de procesat. Avantajele materialelor produse din bumbac egiptean sunt faptul ca sunt subtiri si usoare, au proprietati superioare in materie de rezistenta, sunt tot mai moi si devin mai fine pe masura ce timpul trece si in loc sa se uzeze produc o cantitate mai mica de puf, dar isi pastreaza grosimea dupa spalarea repetata.

Lenjeriile de bumbac supima sunt de fapt facute dintr-un material care reprezinta o marca inregistrata. Numele supima vine de la superior pima, facand referire la bumbacul pima care este tot mai raspandit datorita calitatilor sale foarte bune. Acest bumbac are o fibra extrem de lunga.

Poti sa gasesti si lenjerii de calitate facute din bumbac fara certificare. O lenjerie de pat poate sa fie confortabila chiar si atunci cand este facuta din alte tipuri de bumbac daca finisajele sunt din materiale de calitate si daca densitatea materialului este mai mare. In cazul in care nu exista un buget foarte mare pentru cumpararea unei lenjerii de pat si nu iei in calcul bumbacul egiptean sau bumbacul supima, te poti orienta spre alte tipuri de bumbac, in timp ce eviti lenjeriile facute 100% din materiale sintetice.