Dome Negruser este producator lenjerii personalizate si va ofera produse la cele mai bune preturi posibile pentru lenjerii lucrate manual. De calitatea lenjeriei de pat depinde somnul din fiecare noapte. Protejezi pilota si salteaua si le reduci gradul de uzura si numarul spalarilor. Iti recomandam sa nu faci compromisuri cand vine vorba despre materialul si culoarea din care sunt facute anumite produse pentru ca vei strica senzatia de confort si intimitate.

Producator lenjerii personalizate - sfaturi utile pentru alegerea lenjeriei

 In cazul in care ai un pat metalic fara un cadru lateral atunci cearceaful va trebui sa fie indeajuns de lung pentru a imbraca salteaua si partile sale laterale. Doar asa o puteti feri de murdarire, prin fixarea cearcefului in pozitie sigura fara sa il mototoliti si miscati pe timpul noptii. In momentul in care masurati, puteti calcula si portiunea de pana la prima bara metalice pe care se pune salteaua.

O alta varianta este reprezentata de folosirea unei huse de pat sau a unui cearceaf pentru protecite care se va prinde cu elastic in jurul saltelei. Acest lucru asigura o priza cu lenjeria asternuta ulterior si o mentine fixa fara sa alunece pe materialul fin al saltelei.

Chiar daca setul este foarte placut si corespunde complet marimii cu materialul si culorile dorite ar trebui sa analizezi si fetele de perna. Unele seturi de lenjerie de pat au fetele de perna de forma dreptunghiulara si mica motiv pentru care nu pot imbraca o perna mare si pufoasa. Puteti comanda separat husele de pat potrivite pentur lenjeriile noi si le poti folosi si pe cele din alte seturi.

Un alt aspect de care este recomandat sa tineti cont este sistemul de prindere al huselor pentru perna. Sunt modele care nu au fost prevazute cu sisteme de inchidere pentru ca au o bucata de material in plus care nu permite ca perna sa iasa din husa ei. Unele au fermoare in timp ce altele au nasturi. Puteti verifica si calitatea sistemelor de inchidere pentru a fi siguri ca acestea vor rezista in timp.

De foarte multe ori pretul este cel care reflecta materialul respectiv calitatea sa. Pentru un somn odihnitor cel mai recomandat este bumbacul. Acesta va protejeaza pielea si previne transpiratia de pe timpul noptii. In plus, este mult mai rezistent si suporta un numar foarte mare de spalari.

Comparativ cu satinul sau alte amestecuri, bumbacul se poate calca si se va asigura asa o dezinfectie sigura. Daca aveti copii mici, sau lenjeria este folosita de oaspeti, atunci sunteti obligati sa o spalati la o temperatura ridicata si sa o neteziti cu fierul de calcat inainte de a o pune pe pat.

Materialele creponate sunt subitiri si nu pot fi spalate la temperaturi mari si nici calcate. De asemenea, ele rezista mai putin in timp si isi pierd mai repede culorile. Daca nu imparti lenjeria si cu alte persoane atunci acest model este cea mai buna varianta.

Materialele lucioase au un aspecte special si vor da un aer aparte dormitorului, fiind foarte placute vara pentru ca par mai reci. De asemena, ele transmit romantism si eleganta. Poti avea oricand in dulap un set special pentru momente romantice sau pentru zilele in care simti nevoia sa te rasfeti.