Suntem un producator prosoape si va oferim produse de cea mai buna calitate. In plus, va oferim o serie de sfaturi utile de care ar trebui sa tineti cont in momentul in care va cumparati prosoapele astfel incat sa faceti cea mai buna achizitie.

Producator prosoape - sfaturi utile pentru alegerea materialelor

Materialul este foarte important. Cele mai bune prosoape existente pe piata nu indeplinesc standardele de calitate si un prosop de calitatea poate fi gasit la cei mai buni producator. Este important ca prosopul cumparat sa fie din bumbac 100% si eventual chiar din bumbac egiptean. Probabil ca nu te asteptai la un astfel de sfat insa acest tip de bumbac are cele mai bune fibre din lume. Bumbacul este moale si nu provoaca iritatii fiind totodata si foarte rezistent.

Testeaza materialele inaine de a cumpara. Nu te incurajam sa incerci prosoape din materiale sintetice si ar trebui sa incerci sa simti materialul la mana inainte de a alege unul. Fibrele trebuie sa fie ferme dar moi totodata si doar asa poti fi sigur ca ai gasit produsul dorit. Prosoapele cu fibre lasate sau dezordonate se vor distruge repede si nu rezista aproape deloc in timp.

Alege culoarea bine. Este posibil sa nu te fi gandit la asta pana acum insa merita sa asortezi prosoapele cu camera in care urmeaza sa le pui. De exemplu daca in baie ai gresia si faianta albe orice pata de culoare este binevenita in baie, pe cand intr-o baie unde predomina cremul si poti sa alegi inclusiv textile maro.

Daca ai gasit materialul cautat este important sa urmezi toate instructiunile oferite de producator in ceea ce priveste intretinerea. Specialistii recomanda ca la prima spalare sa pui in apa si o cana cu otet pentru ca culoarea sa se fixeze mai bine in material.

Un prosop perfect trebuie sa fie moale si rezistent dar si suficient de absorbant pentru a face fata in momentul utilizarii. De asemenea, trebuie sa aiba o dimensiunile corespunzatoare si sa se armonizeze corespunzator cu baia sau bucataria unde sunt puse.

Poti gasi prosoape de baie de dimensiuni diferite in functie de modul in care urmeaza sa fie folosite. Prosoapele pentru maini sunt cele mai folosite pentru a usca mainile si fata si chiar pentru a sterge stropii de apa existenti pe marginea chiuvetei. Cele mai mici prosoape pentru maini au o dimensiunile de 60 x 40 cm si cele mari pot ajunge pana la 90 x 50 cm. Unele dintre ele au si o forma circulara si se agata in carlige servind unui scop decorativ.