Suntem unul dintre cei mai buni producatori de prosoape Suceava si va punem la dispozitie o gama variata de materiale pe care le puteti alege in functie de avantajele individuale ale fiecarui model si de preferintele personale.

Va explicam mai multe despre cum se aleg corect prosoapele. Atunci cand alegi prosoapele de baie trebuie sa tii cont de materialul din care acestea sunt facute, de dimensiunea si de greutatea lor dar si de felul in care sunt tesute, de model si de culori.

Daca modelul de tesere si culorile sunt aspecte ce tin de preferintele personale pentru celelalte va fi nevoie de informare in plus, astfel incat alegerea facuta sa fie cea mai buna. In sensul acesta iti oferim un ghid de cumparaturi cu toate detaliile de care va trebui sa tii cont pentru a alege cele mai bune prosoape de baie.

Prosoape Suceava - confectionate din cele mai bune materiale

Cele mai multe prosoape sunt facute din bumbac dar acest material poate sa fie diferit in functie de cat de moale se va simti pe piele, de gradul de absorbtie a aleo si de rezistenta la folosiri repetate sau de modul in care se pastreaza culorile dupa spalari. Bumbacul este de foarte multe tipuri si in afara acestui material se pot alege si prosoape din fibre de bambus sau microfibra. In continuare exista mai multe detalii pentru fiecare tip de prosop in parte.

Prosoape Suceava - prosoape confectionate din bambus

Bumbacul egiptean este cel mai bun in ceea ce priveste calitatea si din motivul acesta este o alegere de top. Firele de bumbac egiptean sunt mai lungi si au o capacitate superioara de absorbtie a apei, asta insemnand ca folosirea unui prosop de baie facut din bumbac egiptean dupa dus sau baie iti ofera o experienta demna de comparat cu cea avuta intr-un spa de lux. Daca sunt respectate toate indicatiile de curatare de pe eticheta atunci prosoapele de baie facute din bumbac egiptean rezista un timp indelungat fara probleme.

Bumbacul pima este similar cu cel egiptean cu singura diferenta ca planta creste in zona de sud vest a Statelor Unite, nu in Egipt. La fel ca si pentru prosoapele de baie din bumbac egiptean, prosoapele de bumbac pima sunt foarte rezistente si au un grad mult mai bun de absorbtie.

Bumbacul organic nu a fost atins de pesticide sau de fertilizatori. Bumbacul organic este cultivat si recoltat intr-un mod care nu dauneaza mediului inconjurator si este cea mai buna alegere in special pentru prosoapele de baie pe care le folosesc copiii sau persoanele cu pielea sensibila. Bambusul ajuta la crearea a doua tipuri de prosoape – cele confectionate din bambus 100% si cele facute din amestec de bambus si bumbac. Indiferent de varianta aleasa prosoapele sunt luxuriante, suple la atingere si au o culoare care rezista bine chiar si in urma spalarilor repetate.

Trebuie sa stii ca aceasta planta este antibacteriana natural si este crescuta in medii fara actiunea pesticidelor. In plus, prosoapele de baie din bambus au si un grad foarte ridicat de absorbtie si isi vor pastra foarte bine proprietatile, antimicrobiene indiferent de frecventa spalarii. Microfibra este un material sintetic facut dintr-un amestec de fibre de poliester si fibre de poliamida. Aceste prosoape se usuca foarte repede dupa utilizare si nu ocupa mult spatiu cand sunt depozitate ceea ce le face ideale pentru vacante. Dezavantajul acestor prosoape din microfibra este ca nu se simt la fel de moi la atingere cum sunt cele descrise mai sus.