Specialistii nostri va ofera consiliere pentru a alege cele mai bune produse destinate interioarelor dumneavoastra, precum si servicii de croire si coasere pentru ca toate elementele sa fie in armonie. Acordam atentie detaliilor si dorim sa cunoastem caracteristicile spatiului care urmeaza a fi decorat pentru ca rezultatele finale sa fie ireprosabile. 

Consultanta oferita de o echipa cu experienta

De fiecare data cand comandati online sau in magazin produsele noastre va oferim recomandari in ceea ce priveste tesaturile, modelele si imprimeurile. Va putem solicita detalii despre stilurile de amenajare in asa fel incat produsele realizate sa se potriveasca foarte bine.

Analizam cerintele clientilor si oferim solutii personalizate

Fiecare casa este unica si fiecare client vrea produse deosebite. De aceea analizam cu atentie solicitarile si venim cu solutii practice si decorative pentru fiecare camera.

Calcul pret si emitere deviz

Inainte de a incepe sa lucram produsele comandate facem calculul necesar in special pentru lucrari ample si oferim devizul cu cheltuieli aferente.

Productie: cusut, croit, calcat

Fiecare produs realizat va incepe de la o schita. In atelierul propriu urmeaza productia care implica urmatorii pasi: croit, cusut si calcat.